Vitra Eames Plastic chair RAR RE

Charles & Ray Eames, 1950

De Plastic Chairs worden beschouwd als een van de bekendste ontwerpen van Charles en Ray Eames. In deze grote stoelenfamilie heeft één bepaald model zich altijd weten te onderscheiden: de Rocking Armchair Rod Base (RAR). De stoel biedt een aangenaam comfort als je even achterover wilt schommelen. De RAR is een volwaardige fauteuil waarvan de iconische vorm een vrolijke toets toevoegt aan elke lounge of ontspanningsruimte.

 

668.76

561.98 excl. BTW

Levering in: 7-9 weken.

 • Kleur zitschaal

  Stoffering

  Kleur stoffering Hopsak

  Biesnaad (aansluiting zitschaal en stoffering)

  Onderstel

De levertijd is afhankelijk van de samenstelling en/of het al dan niet voorraad zijn van het gekozen product. Bij ieder product op onze website wordt de levertijd vermeld. Deze levertijden gelden voor levering in Nederland. Klanten in België en Luxemburg ontvangen hun bestelling 1x per week op maandag of dinsdag (mits besteld voor vrijdag 12.00 uur). Hoewel wij ons uiterste best doen om de vermelde levertijden waar te maken, kan het incidenteel voorkomen dat de levering iets langer duurt.

Lees meer

Klantenservice

Contact formulier

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Materiaalbeschrijving
 • Zitschaal:  door en door gekleurd, gerecycleerd polypropyleen, 100% recycleerbaar. Alle modellen zijn verkrijgbaar met een zitkussen (op de zitschaal vastgeschroefd) of volledige bekleding. De variant met volledige bekleding bestaat uit een vormbekleding van polyurethaanschuim, die met stof is bekleed en met een bies aan de zitschaal is bevestigd. Diverse kleuren van de schaal en bekleding en verschillende onderstellen bieden volop ruimte tot combineren.
 • Let op:  door de samenstelling van het gerecycleerde materiaal vertonen de kleuren van de zitschaal zeer subtiele pigmentspikkels.
 • Opties:  de Eames Plastic Chair RE is verkrijgbaar als bezoekersstoel, eetkamerstoel, schommelstoel, draaistoel of als stapelbare versie met beugels om de stoelen in rijen aaneen te koppelen. Zitschalen op traversen zijn geschikt voor wachtruimten.
 • Onderstel:  draadonderstel met dwarsverbindingen, verchroomd of gepoedercoat, op sleden van massief esdoorn. (RAR = Rocking Armchair Rod Base)
 • Oorsprong hout:  esdoornhout (Acer platanoides) uit West-Europa en/of Polen.
Merk

Vitra

Model

Eames Plastic Chair RE

Designer

Charles & Ray Eames

Gerelateerde Producten

Close ✕

Sortering

Prijs

Merk

Model

Choose a country and language

Nederland/ Belgie

Germany

Portugal

Greece

Austria

Bulgaria

Croatia

Cyprus

Czech Republic

Denmark

Estonia

Finland

Hungary

Ireland

Italy

Latvia

Lithuania

Luxembourg

Malta

Poland

Romania

Slovakia

Slovenia

Spain

Sweden