Scholtens Werkplek

Bij ons staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Wij specialiseren ons in het leveren van hoogwaardige stoelen en meubilair voor zowel thuis als op kantoor. Onze collectie omvat uitsluitend producten uit het topsegment, zorgvuldig geselecteerd op basis van duurzaamheid, comfort en stijl. Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan service en persoonlijk advies. Wij begrijpen dat iedere klant unieke behoeften heeft en daarom nemen we de tijd om u persoonlijk te adviseren. Of u nu een ergonomische bureaustoel zoekt voor uw thuiskantoor, een stijlvolle stoel voor uw woonkamer, of complete kantoorinrichting wenst, wij staan klaar om u te helpen de perfecte keuze te maken.

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals met een diepgaande kennis van ons assortiment en de laatste trends op het gebied van meubilair. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat u de stoel vindt die perfect aansluit bij uw smaak en comforteisen. Bij ons kunt u rekenen op een uitstekende klantenservice vanaf het eerste contact tot en met de levering en eventuele nazorg. Wij geloven dat een tevreden klant de beste reclame is en doen er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen.

Kies voor ons bedrijf als u op zoek bent naar topkwaliteit stoelen en meubilair, ondersteund door persoonlijk advies en een service die met een glimlach wordt geleverd. Wij kijken ernaar uit om u te helpen uw perfecte zitoplossing te vinden.

Het viel mij op dat de stoelen altijd stuk waren en dat niemand goed wist hoe je dat op moest lossen.

Een kleine ruimte zo efficiënt mogelijk indelen, zodat je lekker zit en overal bijkan. Daar ben je mee bezig wanneer je vliegtuigbouwkunde studeert en de cockpit van een vliegtuig ontwerpt. Die cockpit werd mij letterlijk te klein, ik wilde groter en voordat ik het wist had ik mijn eigen installatiebureau. Ik deed alles: hete lucht kanonnen in een sporthal, maar ook het inregelen van de frituur bij de snackbar op de hoek. Alles werd veel, veel personeel, veel post, veel ‘als maar dingen’, kortom: teveel. Ik verlangde weer naar iets kleiners, iets overzichtelijkers. Op dat moment was ik bezig voor de Nederlandse Spoorwegen, ik verbouwde ticket & servicebalies. Het viel mij op dat de stoelen altijd stuk waren en dat niemand goed wist hoe je dat op moest lossen. Ik wel, en na verloop van tijd repareerde en verhandelde ik stoelen. Goeie stoelen! In een vliegtuig doe je ook geen concessies wanneer het gaat om kwaliteit en veiligheid. We zijn nu tien jaar verder en op IJburg staat nu, zover het mij bekend is, de enige echte bureaustoelen winkel. Met mijn naam erop.

Al sinds mijn jeugd actief in de kantoorinrichting. Er is niets mooiers dan een project te volbrengen met een tevreden klant.

Al sinds mijn 14de ben ik actief in de kantoorinrichting. Eerst met mijn eigen bedrijf. Hierdoor heb ik een groot netwerk op kunnen bouwen met leuke relaties en mooie samenwerkingen. Naast mijn werk studeer ik ook nog Vastgoedkunde, hierdoor werd het voor mij steeds lastiger om me vol in te kunnen zetten voor de projecten. Samen met Scholtens Werkplek zijn we steeds verder gaan samenwerken, zodat dit nog steeds goed te combineren zou zijn en de klanten alsnog goed geholpen konden worden. Uiteindelijk hebben we besloten om dit volledig samen te voegen. Met veel plezier zet ik me dan ook in om Scholtens Werkplek te laten groeien voor de toekomst. 

Gemotiveerd door vele uren geconcentreerd zitten oefenen op een krukje, had ergonomie altijd al mijn interesse gehad.

Na mijn conservatoriumopleiding gitaar heb ik vijftien jaar lang in allerlei bandjes en orkestbakken gezeten. Al die decibels hadden een zware wissel getrokken op mijn gehoor. Ik zocht wat anders. Gemotiveerd door vele uren geconcentreerd zitten oefenen op een krukje, had ergonomie altijd al mijn interesse gehad. Fysiotherapie, Mensendieck, Alexandertherapie veel musici krijgen er op een geven moment mee te maken. Simpelweg zorgde de juiste houding ervoor dat je klachten vrij bleef en je aan het werk kon blijven. Bij Hans in de zaak zag ik de mogelijkheid om deze praktijkervaring om te zetten en over te dragen. Inmiddels is het alweer vijf jaar geleden dat ik er binnenstapte.
Close ✕

Sortering

Prijs

Merk

Model

Choose a country and language

Nederland/ Belgie

Germany

Portugal

Greece

Austria

Bulgaria

Croatia

Cyprus

Czech Republic

Denmark

Estonia

Finland

Hungary

Ireland

Italy

Latvia

Lithuania

Luxembourg

Malta

Poland

Romania

Slovakia

Slovenia

Spain

Sweden