Herman Miller, Toonaangevende bureaustoelen

Herman Miller stoelen staan aan de top, dankzij de zeer uitgebreide ergonomische functionaliteiten die Herman Miller biedt. Waar andere stoelen een wirwar aan knoppen hebben zijn de Herman Miller stoelen relatief eenvoudig te bedienen en in te stellen. De gedachtegang bij de designers is om een stoel zo te laten bewegen dat hij de gebruiker te allen tijde ondersteunt, welke positie ook wordt ingenomen. Dit maakt de Herman Miller stoelen aangenaam voor elke werkzaamheid. Benieuwd naar het comfort? Kom langs voor een passing in de winkel of bestel Herman Miller gelijk online.

Herman Miller Aeron 2e generatie

Herman Miller Aeron

Toen de Herman Miller Aeron in 1994 voor het eerst werd uitgebracht, was het een bureaustoel zoals de wereld die nog nooit had gezien. Sinds die tijd is er echter veel veranderd, dus was het logisch dat de Herman Miller Aeron ook mee veranderde.

Herman Miller Embody, voor urenlang zitcomfort

Herman Miller Mirra, duurzaam en flexibel

Herman Miller Sayl, geweldig design

Herman Miller Mirra

Ontwerper Yves Béhar en zijn team hebben de materialen en productie onder de loep genomen, waardoor de Herman Miller Sayl bureaustoel voor meer mensen toegankelijk is gemaakt. Er is een volledige familie aan stoelen gecreëerd die een nieuwe norm bepalen voor kwaliteit, prestaties en design in haar klasse.

Cosm, elegant en responsief design

Close ✕

Sortering

Prijs

Merk

Model

Choose a country and language

Nederland/ Belgie

Germany

Portugal

Greece

Austria

Bulgaria

Croatia

Cyprus

Czech Republic

Denmark

Estonia

Finland

Hungary

Ireland

Italy

Latvia

Lithuania

Luxembourg

Malta

Poland

Romania

Slovakia

Slovenia

Spain

Sweden