Herman Miller, set tapijtwielen

Wielen voor tapijt, vrijlopend.

Wat te weten over wielen voor bureaustoelen.

Tapijtwielen vrijlopend
Zijn van heel hard plastic zodat ze makkelijk over het tapijt heen glijden, maar vooral op een houten vloer maken ze deukjes en uiteindelijk gaat de vloer dan stuk. Verder zijn tapijtwielen vrijlopend, dat betekent dat wanneer je tapijtwielen op een harde ondergrond gebruikt, je stoel ‘eindeloos’ blijft doorrijden, hij schiet de kamer door.

Wielen voor harde vloeren, half geremd
De rand van deze wielen is van zachter materiaal, daardoor maken ze geen krassen. Vaak staat een bureaustoel steeds op dezelfde plek, er wordt dus continu over een zelfde plek gereden. Met name bij zachtere houtsoorten, zoals bijvoorbeeld vurenhout, kunnen er dan toch slijtage plekken ontstaan. Dan kan je naast deze wielen beter ook nog een mat gebruiken.
Deze wielen zijn half geremd, dat betekent dat wanneer je niet op de stoel zit, de wielen wat zwaarder lopen, waardoor de stoel niet de kamer doorschiet. Ga je op de stoel zitten, dan wordt deze remming opgeheven en rijdt de stoel soepel. Je kunt wielen voor harde vloeren ook op tapijt gebruiken, dat rijdt alleen wat zwaar.

25.00 20.66 excl. btw

Momenteel op voorraad.

De levertijd is afhankelijk van de samenstelling en/of het al dan niet voorraad zijn van het gekozen product. Bij ieder product op onze website wordt de levertijd vermeld. Deze levertijden gelden voor levering in Nederland. Klanten in België en Luxemburg ontvangen hun bestelling 1x per week op maandag of dinsdag (mits besteld voor vrijdag 12.00 uur). Hoewel wij ons uiterste best doen om de vermelde levertijden waar te maken, kan het incidenteel voorkomen dat de levering iets langer duurt.

Lees meer

Klantenservice

Contact formulier

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Gerelateerde Producten

Close ✕

Sortering

Prijs

Choose a country and language

Nederland/ Belgie

Germany

Portugal

Greece

Austria

Bulgaria

Croatia

Cyprus

Czech Republic

Denmark

Estonia

Finland

Hungary

Ireland

Italy

Latvia

Lithuania

Luxembourg

Malta

Poland

Romania

Slovakia

Slovenia

Spain

Sweden