2017-08-29.jpg

In de snel veranderende wereld van vandaag is thuiswerken steeds meer de norm geworden. Een effectieve thuiswerkplek is essentieel voor zowel productiviteit als welzijn. Bij Scholtens Werkplek begrijpen we het belang van een goed ingerichte werkruimte. Hier zijn enkele waardevolle tips om jouw thuiswerkplek te optimaliseren:

1. Ergonomie als Prioriteit

Investeer in ergonomisch meubilair en accessoires om fysieke klachten te voorkomen. Een comfortabele bureaustoel met goede ondersteuning voor de rug en nek is van cruciaal belang. Zorg ervoor dat je bureau op de juiste hoogte staat, zodat je polsen niet onnodig belast worden.

2. Voldoende Verlichting

Goede verlichting is essentieel om vermoeidheid en oogklachten te voorkomen. Plaats je bureau in de buurt van natuurlijk licht en voeg indien nodig extra lampen toe. Regelmatige pauzes buiten kunnen ook bijdragen aan je welzijn.

3. Duidelijke Werk- en Rusttijden

Creëer een duidelijk onderscheid tussen werk- en rusttijden. Richt je werkplek zo in dat je aan het einde van de dag symbolisch je “kantoor” kunt afsluiten. Dit helpt om werkstress te verminderen en een gezonde balans te behouden.

4. Efficiënte Opbergoplossingen

Een opgeruimde werkplek bevordert een opgeruimde geest. Investeer in praktische opbergoplossingen om je werkruimte georganiseerd te houden. Denk aan lades, planken en organizers om papierwerk, kabels en kantoorbenodigdheden netjes op te bergen.

5. Technologische Uitrusting

Zorg ervoor dat je over de juiste technologische uitrusting beschikt. Een stabiele internetverbinding, een comfortabel toetsenbord en een ergonomische muis dragen bij aan een efficiënte werkomgeving. Overweeg ook een externe monitor voor een groter werkoppervlak.

6. Persoonlijke Touch

Maak je thuiswerkplek persoonlijk en inspirerend. Voeg planten, kunstwerken of foto’s toe om een positieve sfeer te creëren. Een prettige werkomgeving bevordert de creativiteit en het welzijn.

7. Beweeg Tussendoor

Langdurig zitten kan negatieve gevolgen hebben voor je gezondheid. Plan regelmatig korte pauzes om even te bewegen. Stretchoefeningen, een korte wandeling of zelfs wat huishoudelijke taken kunnen je energiepeil verhogen.

Door deze adviezen te integreren in je thuiswerkplek, kun je niet alleen de productiviteit verhogen, maar ook zorgen voor een gezonde balans tussen werk en privé. Bij Scholtens Werkplek streven we ernaar om jouw werkomgeving te optimaliseren, waar je ook bent.

Ook interessant

2020-11-14.jpg

Welk bureau heb ik nodig?

ig_prd_ovw_aeron_chair_04_intl

Verschillende stoelen

20140403-232-1-scaled-1.jpg

Dé bureaustoel voor uw (thuis)kantoor

Kom langs in onze showroom!

Adres gegevens

Straat + nr

IJburglaan 467

Postcode

1087 BS

Plaatst

Amsterdam

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag

09:00 - 17:30

Zaterdag & Zondag

Gesloten

Close ✕

Sortering

Prijs

Merk

Model

Choose a country and language

Nederland/ Belgie

Germany

Portugal

Greece

Austria

Bulgaria

Croatia

Cyprus

Czech Republic

Denmark

Estonia

Finland

Hungary

Ireland

Italy

Latvia

Lithuania

Luxembourg

Malta

Poland

Romania

Slovakia

Slovenia

Spain

Sweden