Vitra, waar design tot leven komt

Bij Vitra geloven we dat meubels meer zijn dan functionele objecten; ze zijn kunstwerken die je dagelijks leven verrijken. Onze iconische ontwerpen, zoals de Eames Lounge Chair en de Panton Chair, combineren comfort, stijl en duurzaamheid, en zijn gemaakt om generaties lang mee te gaan. Ontdek hoe onze unieke stukken jouw huis kunnen transformeren tot een inspirerende leefruimte.  Benieuwd naar het comfort? Kom langs voor een passing in de winkel of bestel Vitra gelijk online.

Ray en Charles Eames

Ray en Charles Eames

De Vitra Eames-collectie bestaat uit iconische meubels ontworpen door Charles en Ray Eames, die comfort, functionaliteit en tijdloze stijl belichamen. Bekende stukken zoals de Eames Lounge Chair en de Eames Plastic Chairs combineren innovatief design met hoogwaardige materialen. Deze collectie staat symbool voor modern design en biedt duurzame, esthetische oplossingen voor zowel thuis als op kantoor.

Jean Prouvé

Jean Prouvé

De Vitra Jean Prouvé-collectie weerspiegelt het visionaire werk van de Franse ontwerper Jean Prouvé, die functionele esthetiek en industriële materialen meesterlijk combineerde. Iconische stukken zoals de Standard Chair en de EM Table zijn zowel robuust als elegant, ontworpen met een scherp oog voor detail en vakmanschap. Deze collectie biedt tijdloze, duurzame meubelstukken die zowel in huiselijke als professionele omgevingen indruk maken.

Antonio Citterio

Antonio Citterio

De Vitra Antonio Citterio-collectie kenmerkt zich door de verfijnde en eigentijdse ontwerpen van de gerenommeerde Italiaanse ontwerper Antonio Citterio. Bekende stukken zoals de Grand Repos en de Suita Sofa combineren luxe comfort met strakke lijnen en hoogwaardige materialen. Deze collectie biedt elegante en functionele meubelstukken die zowel in woon- als werkruimtes een gevoel van sophisticated moderniteit en tijdloze klasse uitstralen.

Ronan & Erwan Bouroullec

Ronan & Erwan Bouroullec

De Vitra Ronan & Erwan Bouroullec-collectie belichaamt de creatieve en innovatieve benadering van de Franse broers Ronan en Erwan Bouroullec. Met iconische ontwerpen zoals de Vegetal Chair en de Alcove Sofa creëren zij meubelstukken die esthetiek en functionaliteit harmonieus verenigen. Deze collectie staat bekend om haar unieke vormen en gebruik van hoogwaardige materialen, en biedt moderne, speelse en veelzijdige oplossingen voor zowel woon- als werkruimtes.

Close ✕

Sortering

Prijs

Merk

Model

Choose a country and language

Nederland/ Belgie

Germany

Portugal

Greece

Austria

Bulgaria

Croatia

Cyprus

Czech Republic

Denmark

Estonia

Finland

Hungary

Ireland

Italy

Latvia

Lithuania

Luxembourg

Malta

Poland

Romania

Slovakia

Slovenia

Spain

Sweden