Zakelijk

 

Scholtens Werkplek staat voor individueel en persoonlijk advies. Hierdoor zijn wij goed bekend bij veel ZZP’s en kleine tot middel grote bedrijven. Toch mogen wij ook grotere spelers zoals de Politie Amsterdam, de Nederlandse Spoorwegen, diverse ziekenhuizen en zorginstellingen tot onze vaste klantenkring rekenen. Anders gezegd, regelmatig leveren wij die ene stoel aan de webdesigner of de design vergaderstoelen aan het advocatenkantoor, maar ook de 24/7 stoelen van de politie en de baliestoelen van de NS zitten in ons assortiment.

Wij zien steeds vaker dat ‘de stoelen’ een aparte post binnen een project worden. Dat is niet voor niets, uiteindelijk blijft een stoel een maatproduct. Binnen een werknemersbestand zit ongeveer 5% niet goed op de standaard stoel, wat kan leiden tot ziekteverzuim, oftewel: kosten. Wij kunnen prima tegen een zeer scherpe prijs de standaard stoel leveren, maar daarnaast ook voor dat ene probleemgeval een oplossing bieden.

Deze combinatie blijkt juist voor grotere instellingen zeer aantrekkelijk te zijn omdat er ook na de oplevering een aanspreekpunt blijft bestaan voor individuele gevallen. Daarbij is het onderhoud snel geregeld en vragen worden snel beantwoord. Heeft u een groter project, waarvoor verschillende zitoplossingen noodzakelijk zijn, dan kunt u zeker bij ons terecht.

Winkelmand