BMA Ergonomics Secur Basic – 8F armleggers

De Secur Basic is de zwaarste 24/7 stoel uit de BMA collectie. “Basic” houdt in dat de stoel niet standaard voorzien is van zitdiepte-verstelling. De rugkuip is iets breder dan het Exclusive model; dit is naar onze mening een voordeel. De hoofdsteun van het Basic model is alleen in hoogte te verstellen.

Oorspronkelijke prijs was: €3,380.00.Huidige prijs is: €2,879.00.

2,379.34 excl. BTW

Levering in: 3 tot 6 weken - afhankelijk van uitvoering.

 • *Stoffering

  *Zitdiepte verstelling

  *Wielen

De levertijd is afhankelijk van de samenstelling en/of het al dan niet voorraad zijn van het gekozen product. Bij ieder product op onze website wordt de levertijd vermeld. Deze levertijden gelden voor levering in Nederland. Klanten in België en Luxemburg ontvangen hun bestelling 1x per week op maandag of dinsdag (mits besteld voor vrijdag 12.00 uur). Hoewel wij ons uiterste best doen om de vermelde levertijden waar te maken, kan het incidenteel voorkomen dat de levering iets langer duurt.

Lees meer

Klantenservice

Contact formulier

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

BMA Secur

Het zwaargewicht onder 24/7 stoelen

BMA maakt al jaren zeer degelijke 24/7 stoelen. Dit is hun zwaarste model en gemaakt voor de meest veeleisende omgeving. Er zijn drie belangrijke keuzes die je moet maken.

Deze uitvoering heeft neerklapbare armleggers, meestal wordt hiervoor gekozen in omgevingen waar men voornamelijk observatie werk doet. De stoel is ook beschikbaar met multi instelbare armleggers. Deze zijn beter geschikt wanneer er op de stoel ook bureau activiteiten worden uitgevoerd. Kies hiervoor de betreffende uitvoering op onze site. “multi verstelbare armleggers”

Standaard heeft de stoel geen zitdiepte instelling, wij zijn van mening dat dit een optie is die je eigenlijk altijd moet nemen. Daarmee maak je de stoel voor iedereen aangenaam, met name een te lange zitting kan er voor zorgen dat de gebruiker geen goed contact kan maken met de rugleuning.

Je kunt de stoel laten uitvoeren met de Exclusive hoofdsteun, deze hoofdsteun is veel beter in diepte instelbaar, zeker het overwegen waard.

Specificaties

 • KS-SB-ZZ Secur24 Basic – top
 • KS-SC-HB Secur24 Basic – hoofdsteun
 • In diepte verstelbare bekkensteun
 • ON-4K gaslift met zithoogte 41-53 cm
 • ON-5S aluminium gepolijste stervoet Ø 71 cm
 • ON-7M grote zwenkwielen voor een harde vloer
 • ON-8F-ZW-SET wegklapbare armleggers
 • ON-9B-HH-ML beschermhoes voor hoofdsteun (uitwasbaar)
Soort bekleding

Hoofdsteun

Gerelateerde Producten

Close ✕

Sortering

Prijs

Merk

Model

Choose a country and language

Nederland/ Belgie

Germany

Portugal

Greece

Austria

Bulgaria

Croatia

Cyprus

Czech Republic

Denmark

Estonia

Finland

Hungary

Ireland

Italy

Latvia

Lithuania

Luxembourg

Malta

Poland

Romania

Slovakia

Slovenia

Spain

Sweden