Vitra Eames armchair DAR

Charles & Ray Eames, 1950

Voor de Dining Height Side Chair combineerden Charles en Ray Eames de organisch gevormde zitschaal met een houten (DAW) of draden (DAR) onderstel met vier poten. Deze combinatie van kunststof en hout of aluminium verleent het klassieke ontwerp warmte en een ongedwongen uitstraling. De zitschaal heeft een rijk palet aan kleuren

 

465.00 384.30 excl. btw

Levering in: 4-6 weken.

 • Kleur zitschaal

  Stoffering

  Kleur stoffering Hopsak

  Biesnaad (aansluiting zitschaal en stoffering)

  Onderstel

De levertijd is afhankelijk van de samenstelling en/of het al dan niet voorraad zijn van het gekozen product. Bij ieder product op onze website wordt de levertijd vermeld. Deze levertijden gelden voor levering in Nederland. Klanten in België en Luxemburg ontvangen hun bestelling 1x per week op maandag of dinsdag (mits besteld voor vrijdag 12.00 uur). Hoewel wij ons uiterste best doen om de vermelde levertijden waar te maken, kan het incidenteel voorkomen dat de levering iets langer duurt.

Lees meer

Klantenservice

Contact formulier

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

Materiaalbeschrijving
 • Zitschaal:  door en door gekleurd, gerecycleerd polypropyleen, 100% recycleerbaar. Alle modellen zijn verkrijgbaar met een zitkussen (op de zitschaal vastgeschroefd) of volledige bekleding. De variant met volledige bekleding bestaat uit een vormbekleding van polyurethaanschuim, die met stof is bekleed en met een bies aan de zitschaal is bevestigd. Diverse kleuren van de schaal en bekleding en verschillende onderstellen bieden volop ruimte tot combineren.
 • Let op:  door de samenstelling van het gerecycleerde materiaal vertonen de kleuren van de zitschaal zeer subtiele pigmentspikkels.
 • Opties:  de Eames Plastic Chair RE is verkrijgbaar als bezoekersstoel, eetkamerstoel, schommelstoel, draaistoel of als stapelbare versie met beugels om de stoelen in rijen aaneen te koppelen. Zitschalen op traversen zijn geschikt voor wachtruimten.
 • Onderstel:  draadonderstel met schoren, verchroomd of gepoedercoat. (DAR = Dining Height Armchair Rod Base)
 • Buitengebruik:  versie zonder bekleding, met gepoedercoat onderstel, geschikt voor tijdelijk of seizoensgebonden buitengebruik, volgens de onderhoudsinstructies. Na langdurige blootstelling aan weer en wind moet u de zitkussens schoonmaken en op een droge, beschutte plaats bewaren om een langdurig gebruik te garanderen en om ervoor te zorgen dat de kussens er steeds even mooi blijven uitzien.
Merk

Vitra

Model

Eames Plastic Chair RE

Designer

Charles & Ray Eames

Gerelateerde Producten

Close ✕

Sortering

Prijs

Merk

Model

Choose a country and language

Nederland/ Belgie

Germany

Portugal

Greece

Austria

Bulgaria

Croatia

Cyprus

Czech Republic

Denmark

Estonia

Finland

Hungary

Ireland

Italy

Latvia

Lithuania

Luxembourg

Malta

Poland

Romania

Slovakia

Slovenia

Spain

Sweden