Vitra Guéridon bas

Jean Prouvé, 1944

De ronde koffietafel Guéridon Bas draagt de opvallende stempel van de Franse ontwerper en ingenieur Jean Prouvé. De bescheiden tafel is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en past in verschillende interieurs.

2.375,00 1.962,81 excl. btw

Levering in: 9-10 weken.

  • Uitvoering

De levertijd is afhankelijk van de samenstelling en/of het al dan niet voorraad zijn van het gekozen product. Bij ieder product op onze website wordt de levertijd vermeld. Deze levertijden gelden voor levering in Nederland. Klanten in België en Luxemburg ontvangen hun bestelling 1x per week op maandag of dinsdag (mits besteld voor vrijdag 12.00 uur). Hoewel wij ons uiterste best doen om de vermelde levertijden waar te maken, kan het incidenteel voorkomen dat de levering iets langer duurt.

Lees meer

Klantenservice

Contact formulier

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Materiaalbeschrijving
  • Tafelblad:  massief geolied hout, naturel of donker gebeitst eiken met een beschermende naturel laklaag, of geoliede Amerikaanse notelaar.
  • Onderstel:  poten in dezelfde kleur als het tafelblad, massief geolied hout; naturel of donker gebeitst eiken met een beschermende naturel laklaag, of geolied Amerikaanse notelaar; verbindingselement: gebogen plaatstaal, gepoedercoat (glad) in diepzwart.
  • Herkomst van het hout:  eik (Quercus robur) uit West-Europa en/of Polen; Amerikaanse notelaar (Juglans nigra) uit de VS.
Merk

Vitra

Model

Prouvé Collectie

Designer

Jean Prouvé

Gerelateerde Producten

Close ✕

Sortering

Prijs

Merk

Model

Choose a country and language

Nederland/ Belgie

Germany

Portugal

Greece

Austria

Bulgaria

Croatia

Cyprus

Czech Republic

Denmark

Estonia

Finland

Hungary

Ireland

Italy

Latvia

Lithuania

Luxembourg

Malta

Poland

Romania

Slovakia

Slovenia

Spain

Sweden