Vitra Wire chair DKR

Charles & Ray Eames, 1950

De door Charles en Ray Eames ontworpen zitschaal van de Wire Chair weerspiegelt de vorm van de Eames Plastic Side Chair. De DKR is gemonteerd op het legendarische ‘Eiffeltorenonderstel’ en combineert transparantie met functionaliteit. De versie met poedercoating is ook geschikt voor in de tuin of op het terras. Optioneel kan de DKR worden uitgerust met een zitkussen of een tweedelig zit- en rugkussen met stoffen bekleding.

495.00 409.09 excl. btw

Levering in: 5-6 weken.

 • Kleur frame

  Stoffering

  Kleur stoffering Hopsak

  Onderstel

De levertijd is afhankelijk van de samenstelling en/of het al dan niet voorraad zijn van het gekozen product. Bij ieder product op onze website wordt de levertijd vermeld. Deze levertijden gelden voor levering in Nederland. Klanten in België en Luxemburg ontvangen hun bestelling 1x per week op maandag of dinsdag (mits besteld voor vrijdag 12.00 uur). Hoewel wij ons uiterste best doen om de vermelde levertijden waar te maken, kan het incidenteel voorkomen dat de levering iets langer duurt.

Lees meer

Klantenservice

Contact formulier

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

Materiaalbeschijving

 • Bekleding:  zonder bekleding, met zitkussen of met zit- en rugkussen. De kussens kunnen verwijderd en teruggeplaatst worden en zijn verkrijgbaar in Hopsak-stof.
 • DKR:  Dining Height K-Wire Shell Rod Base
 • Zitschaal:  gebogen en gelaste staaldraad, verchroomd of gepoedercoat.
 • Onderstel:  vier poten met dwarsverbindingen, in dezelfde kleur als de zitschaal. Voorzien van kunststof glijders voor tapijt; optioneel leverbaar met zijn viltglijders voor harde vloeren.
 • Buitengebruik:  versie zonder bekleding, met gepoedercoat onderstel, geschikt voor tijdelijk of seizoensgebonden buitengebruik, volgens de onderhoudsinstructies. Na langdurige blootstelling aan de elementen moet u de zitkussens schoonmaken en op een droge, beschutte plaats bewaren om een langdurig gebruik te garanderen en om ervoor te zorgen dat de kussens er steeds even mooi blijven uitzien.
Merk

Vitra

Model

Eames Wire Chair

Designer

Charles & Ray Eames

Gerelateerde Producten

Close ✕

Sortering

Prijs

Merk

Model

Choose a country and language

Nederland/ Belgie

Germany

Portugal

Greece

Austria

Bulgaria

Croatia

Cyprus

Czech Republic

Denmark

Estonia

Finland

Hungary

Ireland

Italy

Latvia

Lithuania

Luxembourg

Malta

Poland

Romania

Slovakia

Slovenia

Spain

Sweden